Warner heeft daadwerkelijk plannen met 'Wonder Woman'

Ook is er al goed nagedacht over de Justice League.

Vanaf het moment dat Batman vs. Superman aangekondigd werd, wordt er vanuit gegaan dat er uiteindelijk een Justice League-film komt. Dat daarnaar opgebouwd wordt is al min of meer bevestigd. Een van de superhelden die in deze film te zien zou zijn, is Wonder Woman. Ook zou zij al in Batman vs. Superman te zien zijn.

Warner Bros. Greg Silverman ging tijdens een gesprek met Variety in op deze geruchten. Toen hem de vraag gesteld werd of Wonder Woman, Green Lantern en the Flash samen met een deel van de Justice League te zien zouden zijn in Batman vs. Superman vertelde hij het volgende.

”We hebben er al jaren over nagedacht, over hoe we al die personages het beste kunnen gebruiken, en we houden van ze. Wonder Woman is een geweldig personage. Ik denk dat zij een geweldige kans biedt voor zowel box office succes, als het hebben van een krachtige vrouwelijke superheld,” vertelde hij.

Of ze dan ook een eigen film zal krijgen? ”We nemen het allemaal erg serieus en proberen een plan te bedenken dat het beste gebruik maakt van al hun verhalen. Dus alles waarover gespeculeerd wordt, daar hebben we daadwerkelijk over nagedacht.”

Tot slot ging Silverman nog in op het casten van Ben Affleck als de nieuwe Batman. Die keuze is niet bepaald oncontroversieel gebleken, maar Silverman heeft er alle vertrouwen in. ”We wisten wat het idee van de film was, en hoe het personage eruit moest komen zien. We nemen deze beslissingen niet zomaar. We hebben aan iedereen gedacht – nieuwe mensen, gevestigde acteurs. Ben is de perfecte man om deze rol te spelen.”

Details over hoe Afflecks Batman met Henry Cavills Superman om gaat wilde hij niet geven. ”Ze dragen beiden pakken, een cape, er zal actie zijn, en opwinding.”



NieuwsFilm

meest populair