Opnames 'Prometheus 2' mogelijk pas na 2015

Daarnaast vertelt Ridley Scott over Blade Runner 2.

Zijn laatste nieuwe film, The Counselor moet in de meeste landen nog in première gaan, maar Ridley Scott werkt alvast hard aan een aantal andere projecten. In het nieuwe Empire Magazine vertelde hij over Prometheus 2, Blade Runner 2 en Exodus.

Allereerst vertelde hij dat er nog altijd gewerkt wordt aan Prometheus 2. Het scenario is nog niet af, en voordat Scott daarmee aan de slag kan, zullen er flink wat jaren verstreken zijn. ”Ik heb de volgende twee films al klaar staan.” De opnames laten ook nog wel even op zich wachten: ”Dat zal in 2014, of 2015 pas zijn.”

Een van zijn volgende projecten is Exodus, waarin Christian Bale de rol van Bijbelfiguur Mozes speelt. ”Hij wordt enorm,” vertelde Scott over de film. Meer wilde hij daar niet over kwijt, helaas.

Wel wilde hij iets meer kwijt over het andere project. Dat blijkt een sci-fi project te zijn. ”Er is een geweldig stuk, een van de laatste goede science fiction boeken, met de naam The Forever War. We hebben eindelijk een goed scenario voor Fox.”

Tot slot wordt er ook nog gewerkt aan Blade Runner 2. ”Dat zal er vroeg of laat komen.”



NieuwsFilm

meest populair