'Wolverine 3' wordt gebaseerd op comic

En speelt zich hoogstwaarschijnlijk af tussen The Wolverine en Days of Future Past.

James Mangold en Hugh Jackman hebben sinds de aankondiging van het vervolg op The Wolverine al een aantal keren in de media erover gesproken. Veel verder dan stellen heel coole ideeën te hebben voor de film kwamen de beide heren niet, maar nu is er in elk geval één aanwijzing voor wat we kunnen verwachten.

Regisseur Mangold liet tijdens een recent interview weten dat de film gebaseerd wordt op een comic. ”Ik kan je vertellen dat, bij het bedenken waar we het verhaal nu naartoe brengen, ik niet volledig op mijn eigen verbeelding vertrouw, maar ook op de verbeelding van de comic-schrijvers.”

Dat de film gebaseerd wordt op een comic is niet gek. The Wolverine werd gebaseerd op de comic van Chris Claremont en Frank Miller, en het aankomende X-Men: Days of Future Past volgt ook al een comic als inspiratiebron.

Natuurlijk wilde Mangold niet kwijt welk verhaal hij in gedachten heeft, maar vertelde wel dat de film zich waarschijnlijk afspeelt in de tijd tussen The Wolverine en Days of Future Past. ”Ik heb wel wat schetsen en ideeën, maar er zijn veel alternatieven. Maar dat is zeker een goede mogelijkheid.”

NieuwsFilm

meest populair