Opnames 'Fast & Furious 7' uitgesteld

De producenten willen de film wel afmaken, ondanks de dood van hoofdrolspeler Paul Walker.

Afgelopen weekend kwam door een bizar ongeluk Paul Walker om het leven. Hij had zijn opnames van Fast & Furious 7, waarin hij een van de hoofdrollen speelt, nog niet afgerond, en dus moet er nu naar gekeken worden hoe verder te gaan. The Hollywood Reporter zegt met insiders gesproken te hebben. Zij vertellen dat de productie voorlopig stil ligt. Toch is men niet van plan de film helemaal te annuleren.

De afgelopen dagen lagen de opnames stil omdat men Thanksgiving vierde. De crew en cast moesten gisteren terug naar Atlanta om de opnames voort te zetten. Dat gaat niet door, tot op z’n minst morgen.

Daarmee krijgt regisseur James Wan de kans om met de studiobazen van Universal te spreken, om te kijken hoe er verder gegaan moet worden. Hoogstwaarschijnlijk zullen er delen van het scenario herschreven moeten worden. Of het veel herschrijfwerk betreft, weten we niet.

Insiders stellen dat Walker al een groot deel van zijn opnames afgerond had, net als de andere hoofdrolspelers. Toch stonden er voor januari nog opnames gepland in Abu Dhabi.

Verder wordt de marketingcampagne rond de film waarschijnlijk flink aangepast. De kans is groot dat men gebruik zal maken van het overlijden van Walker, zoals Terry Gilliam dat met The Imaginarium of Doctor Parnassus deed bij het overlijden van Heath Ledger. Ook Warner maakte daar gebruik van bij de campagne van The Dark Knight.

Fast & Furious staat gepland voor een release op 10 juli 2014, maar dat zal waarschijnlijk niet doorgaan.



NieuwsFilm

meest populair