Algemeen

Eerste blik op Daniel Radcliffe als Igor In 'Frankenstein'

Voor een Igor ziet hij er nog best stijlvol uit.

door Bram de Groot op 03.12.2013 om 12:07 in Algemeen
Hieronder zie je een eerste blik op acteur Daniel Radcliffe als het personage Igor, die de Harry Potter-acteur speelt in de nieuwe Frankenstein-film van Lucky Number Slevin en Push-regisseur Paul McCuigan. Igor is de lab-assistent van Dr. Victor von Frankenstein, die uiteindelijk het monster van Frankenstein maakt aan de hand van lichaamsdelen.

De rol van Dr. Victor von Frankenstein wordt gespeeld door James McAvoy (X-Men: First Class, 2011). Een andere rol zal voor de actrice Jessica Brown Findlay zijn en het script is geschreven door Max Landis, bekend van het script van de superhelden-camfilm Chronicle (2012).

In 1818 verscheen de Mary Shelleys roman over Frankenstein. Vervolgens verschenen er vele films over het boek, zoals Frankenstein (1931), Frankenstein (1994) en zagen we Frankensteins monster ook nog in Van Helsing (2004). Aankomend voorjaar draait I, Frankenstein in de bioscoop. McCuigans Frankenstein moet naar verwachting begin 2015 in de bioscoop verschijnen.
8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Catweazle

Avatar

Ziet er goed uit!!!
Ben benieuwd!!

Moviemagic

Avatar

Ziet er niet goed uit. Waar zijn de lichamelijke kenmerken zoals de bekende bochel? Wordt dit een geheel nieuwe adaptatie?

Vleeshaak

Avatar

Persoonlijk ken ik geen Frankenstein verfilming waar een gebochelde Igor (wel een Fritz en een Ygor, maar die had een gebroken nek en geen bochel) in voor komt. Dus zo raar is het niet.

Frietgezicht

Avatar

Wow,wat een misvormde kop. Knap gedaan.

YOLO

Avatar

Van Harry naar Igor transformatie. Gewoon even niet naar de kapper gaan en een paar douches overslaan.

Spider-fan

Avatar

Max Landis heeft nog niet zoveel scripts op zijn naam staan, maar wat ik van hem ken - Chronicle, Deer Woman - vond ik erg goed, dus verwacht er wel wat van.

Moviemagic

Avatar

Vleeshaak "Persoonlijk ken ik geen Frankenstein verfilming waar een gebochelde Igor (wel een Fritz en een Ygor, maar die had een gebroken nek en geen bochel) in voor komt. Dus zo raar is het niet."


Omdat jij het niet kent kan het voor andere wel raar zijn. Zelfs in de musical van 2007 was er igor the hunchback (dus de gebochelde) Igor is gelijk aan Ygor. Hieronder wat info:

Igor Frankenstein

plaatjes van Igor

Vleeshaak

Avatar

In het wikipedia stukje wat je linkt staat toch duidelijk te lezen dat de eerste gebochelde in Frankenstein Fritz was en dat Ygor geen gebochelde was. In het boek komt hij niet eens voor. Pas in de persiflages en wat tekenfilms die later volgden was Igor de gebochelde assistent. Dus zo raar is het niet dat er geen gebochelde Igor in deze film zit.

NieuwsFilm

meest populair