Nieuwe 'Terminator'-trilogie krijgt spin-off op televisie

Er komt een nieuwe serie aan.

De franchise is al eens op televisie geweest met de Sarah Connor Chronicles, maar die serie was niet succesvol. Toch is het de intentie de Terminator-franchise weer naar het kleine scherm te brengen. Deze moet verbonden zijn aan de nieuwe trilogie die op komst is, en het verhaal van de films uitbreiden.

Er zijn ook al uitvoerend producenten gevonden, Ashley Miller en Zack Stentz. Verder worden ze bijgestaan door Laeta Kalogridis en Patrick Lussier. Welk plot de serie gaat volgen, is niet duidelijk.

Toch stelt Deadline dat de serie als uitgangspunt een scène uit het origineel van James Cameron heeft. Het verhaal moet dat van de films verder voortzetten. Een goede indicatie voor wat we kunnen verwachten is de manier waarop Marvel werkt aan Agents of S.H.I.E.L.D., al zouden de plannen rond deze serie meer verbonden moeten zijn met de films.

Een ander goed voorbeeld schijnt te liggen in de plannen van Ron Howard met de Dark Tower-boeken van Stephen King. Howard was van plan drie films te maken, en tussendoor miniseries.



NieuwsFilm

meest populair