Andrew Garfield geen zekerheid voor 'The Amazing Spider-Man 4'

Na 'The Amazing Spider-Man 3' houdt het op voor hem.

Nog voor het tweede deel The Amazing Spider-Man 2 in de bioscoop verschijnt, heeft Sony Pictures - al enige tijd terug - releasedata aangekondigd voor zowel een derde als vierde The Amazing Spider-Man. Ondanks dat het begrijpelijk is dat Sony het maximale zo snel mogelijk uit de franchise wilt halen, lijkt hoofdrolspeler Andrew Garfield er nog niet zo zeker van of hij ook in het vierde deel te zien is.

Garfield zegt tegenover Yahoo! Movies nog onder contract te staan voor The Amazing Spider-Man 3 en dat hij niet te zien zal zijn in deel vier. "I mean I’m under contract for another one after this… as far as a fourth one? That's not anything to do with me. But yeah, I think what we’re doing here is we've established the world. And now we get to really play inside that world."

Het zou dus zomaar kunnen dat een andere acteur de rol van Garfield overneemt. Vaak is dit niet gebeurd. Bekendste voorbeelden zijn de Hulk, die in The Incredible Hulk en The Avengers door verschillende acteurs werden gespeeld, en "The Dark Knight", die in de eerdere vier Batman films (1989-1997) door zelfs drie verschillende acteurs werd vetolkt. Uiteraard werkt het al jaren voor de James Bond-filmreeks.

Hieronder nogmaals de recente trailer van The Amazing Spider-Man 2, die volgend jaar in de bioscoop te zien is.



NieuwsFilm

meest populair