Twee nieuwe foto's 'X-Men: Days of Future Past'

Ian McKellen en Patrick Stewart over de film, en 'X-Men: Apocalypse'

Er is een tweetal nieuwe foto’s vrijgegeven van X-Men: Days of Future Past. Daarnaast spraken Ian McKellen en Patrick Stewart over het maken van die film, en wat ze weten over X-Men: Apocalypse. Allereerst echter de twee foto’s. Hierop zien we Omar Sy, Hugh Jackman en Jennifer Lawrence.





Verder praatten Stewart en McKellen over hun ervaringen met het maken van Days of Future Past. Allereerst kreeg McKellen de vraag of zijn Magneto zijn jongere, door Michael Fassbender gespeelde variant zou ontmoeten in de film. Daarop antwoordde hij ontkennende: ”Nee. Ik blijf alleen en ontmoet mijn jongere ik nooit.”

Patrick Stewarts Xavier ontmoet wel zijn jongere variant, zoals uit de trailer bleek. Hij wordt gespeeld door James McAvoy. ”Er zat iets goeds aan dei scène. Het was James’ eerste dag werk en mijn laatste. Dus ik was X-Men gedag aan het zeggen en hij zei hallo. James heeft alles gezien wat ik heb gedaan, en ik wat hij deed. Hij illustreert een moment in het leven van Charles dat anders is dan de tijd die ik in mijn drie films weergaf.”

McKellen onthulde verder dat hij nooit met Fassbender heeft gesproken over hoe ze hun rollen op elkaar konden laten lijken. ”Hij was daar vrij duidelijk in; en wilde zijn eigen Magneto spelen, die beter in zijn verhaal past. En Bryan Singer vindt het niet erg dat we niet op elkaar lijken, al hebben ze een poster gemaakt waarin onze gezichten versmolten worden. Dan denk je: oh ik wist niet dat ik er zo goed uit zag. En dan realiseer je je dat het Fassbender is die er zo goed uitziet.”

Na die lolligheid werd er nog even gesproken over het onlangs aangekondigde Apocalypse. ”Ik weet niet of Ian er iets vanaf weet, maar ik weet van niets,” vertelde Stewart. ”Heeft iemand jou gebeld? Hou je iets voor me geheim?” vroeg hij aan McKellen.

”Nee, nee. Nee ik weet er niets vanaf. Dat houdt waarschijnlijk in, dat we er niet in zitten,” concludeerde McKellen. Waaraan Stewart toevoegde: ”en dan komen ze erachter dat ze ons toch nodig hebben, met een beetje geluk.”



NieuwsFilm

meest populair