Warner Bros. wil Joaquin Phoenix in 'Batman vs. Superman'!

En het script wordt herschreven door Chris Terrio (Argo).

Acteur Joaquin Phoenix, die de laatste periode hooggewaardeerde rollen afleverde in Her (2013) en The Master (2013), staat hoog op het lijstje van Warner Bros. als het gaat om de toekomstige superheldenfilm Batman vs. Superman. Variety weet te melden dat hij de rol van Supermans grootste tegenstander zou moeten gaan spelen: juist, Lex Luthor!

De acteur is binnenkort te zien in Spike Jonze's Her (27 februari 2014), James Grays The Immigrant (17 april 2014) en Paul Thomas Andersons Inherent Vice (2014). In zijn carrière werd Phoenix al drie keer genomineerd voor een Oscar, namelijk voor The Master, Walk the Line en Gladiator.

Naast dit opvallende bericht werd ook bekend dat het script van "Man of Steel 2" wordt herschreven door Chris Terrio, die een Oscar won voor het script van Argo (2012), de film van Ben Affleck, die de rol van Bruce Wayne/Batman gaat spelen in Batman vs. Superman. Een eerste versie van het script werd afgeleverd door David S. Goyer, die de scripts (mede) schreef van films als Man of Steel, The Dark Knight-trilogie, Blade en Dark City.

Onlangs werd bekend Gal Gadot te zien zal zijn als de superheldin Wonder Woman, alias Diane Prince. Terugkeerde namen uit Zack Snyders Man of Steel (2013) zijn Henry Cavill (Clark Kent/Superman), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent) en Laurence Fishburne (Perry White). Midden juli 2015 in de bioscoop.

Hieronder de trailer van Her:



NieuwsFilm

meest populair