'X-Men 2'-schrijvers terug voor 'X-Men: Apocalypse'

Als de film dan ook net zo goed wordt, dan wordt het genieten voor de X-Men fan!

Op sinterklaasdag werden de fans van de X-Men franchise verrast met het nieuws dat in 2016 de X-Men film X-Men: Apocalypse moet verschijnen. De zoveelste titel in de reeks wordt wederom geregisseerd door Bryan Singer, die ook verantwoordelijk is voor het volgend jaar te verschijnen Days of Future Past. Ondanks dat deze nog in de (post-)productiefase bevindt, is het werk al gestart aan het script van Apocalypse.

Singer tweette namelijk dat er wordt gewerkt aan het script: "Late night X-Men Apocalypse story session", waarbij een foto (zie onder) plaatste waarop niet alleen Days of Future Past-schrijver Simon Kinberg te zien is, maar ook Mike Dougherty en Dan Harris, de schrijvers van X2: X-Men United (2003). Deze tweede X-Men film wordt nog steeds gezien als een van de beste uit de reeks, zo niet de beste.



Regisseur Singer tweette vervolgens ook "It's snowing in Egypt!". Dit lijkt weinig verband te hebben met de toekomstige X-Men film, ware het niet dat de villain Apocalypse/En Sabah Nur's in de comics geboren is in Egypte. Of dit verder wat te betekenen heeft met het verhaallijn X-Men: Apocalypse zal de toekomst uitwijzen.

X-men: Apocalypse staat gepland voor 27 mei 2016. Eerst gaan we op 22 mei genieten van X-Men: Days of Future Past. Hieronder de trailer van X2:



NieuwsFilm

meest populair