Remake 'The Magnificent Seven' verliest Tom Cruise

En het script wordt herzien door John Lee Hancock, bekend van het script van The Blind Side en de regie van Saving Mr. Banks.

Verleden jaar verscheen het bericht dat MGM werk zou gaan maken van een remake van de klassieker The Magnificent Seven (1960). Acteur Tom Cruise zou een belangrijke rol krijgen in de western, maar nu komt The Wrap met het nieuws dat de acteur het project verlaten heeft. Ook wordt het script van Nic Pizzolatto (HBO's True Detective) herschreven door John Lee Hancock,

Hancock is bekend van de script van Snow White and the Huntsman en Maleficent en de regie van Saving Mr. Banks (2013) en The Blind Side (2009). Het is nog onduidelijk of Hancock ook de regie op zich neemt van de nieuwe The Magnificent Seven.

De HD trailer van The Magnificent Seven:


The Magnificent Seven, zelf een remake van Shichinin no samurai / Seven Samurai (1954), volgt een bandietenbende die elk jaar opnieuw een klein Mexicaans boerendorpje terroriseert. Enkele van de dorpsoudsten besluiten dat het goed is geweest en sturen drie van de boeren naar de Verenigde Staten op zoek naar hulp. Zeven schutters melden zich, elk met een eigen reden. Samen bereiden ze het stadje voor op de dag dat het leger van veertig bandieten weer zal arriveren.

NieuwsFilm

meest populair