Quentin Tarantino's nieuwste krijgt titel

Hij heeft specifiek een rol geschreven voor Christoph Waltz.

Onlangs liet regisseur Quentin Tarantino weten dat zijn eerstvolgende film een western zou worden. Nu is ook een titel bekend en weten we wie hij op het oog heeft voor een rol in de film. Volgens THR zullen de opnames deze zomer al plaatsvinden, wat betekent dat Tarantino ambitieuze plannen heeft.

Het scenario zou The Hateful Eight heten, en een Tarantino versie kunnen zijn van The Magnificent Seven en Seven Samurai. Er zijn nog geen acteurs gecast in de film, maar volgens bronnen van THR heeft Tarantino casting director Victoria Thomas al aan het werk gezet.

Het is in elk geval al bekend wie Tarantino op het oog heeft: er zou specifiek een rol geschreven zijn voor Christoph Waltz, die eerder met Tarantino aan Django Unchained en Inglourious Basterds meewerkte.

”Ik vond het zo leuk om Django te maken, en ik houd zoveel van Westerns, dat nadat ik mezelf geleerd had hoe er een te maken, ik dacht: ‘OK! Ik ga er nog een maken, nu ik weet hoe het moet,” vertelde Tarantino in november nog aan Jay Leno.

Wanneer de film precies zal uitkomen is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair