UPDATE: 'Arrow'-acteur Stephen Amell heeft gesprekken gehad over 'Justice League'

UPDATE: de acteur ontkent nu gesprekken te hebben gehad met Warner.

Er zijn op dit moment een aantal DC televisieseries waaraan ofwel gewerkt wordt, ofwel al te zien zijn. Een daarvan is Arrow, met Stephen Amell in de hoofdrol. Hij onthulde in een interview dat hij al gesprekken heeft gehad over een crossover van zijn televisieserie met de Justice League-film, waar Warner naartoe zou werken.

”Het enige wat we moeten doen om dat te laten gebeuren, of de kans dat het gebeurt te laten bestaan, is om verder te gaan met onze serie. Zo plaatsen we onszelf in een positie die dat mogelijk maakt. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de serie,” aldus Amell.

”Ik heb er gesprekken over gehad, maar ik geloof dat het proces achter de serie veel langzamer gaat dan de meeste mensen denken. Ik bedoel, ze hebben de volgende film nog niet eens opgenomen. Ze hebben nog niet eens een frame van de film die komt vóór de film waarvan iedereen denkt dat het de Justice League film is!” lachte hij.

Daarmee lijkt de acteur in elk geval per ongeluk te bevestigen dat na Batman vs. Superman er een Justice League-film uitkomt. Mogelijk zal DC zijn televisieseries dus gaan koppelen aan de films, wat uiteraard geen slecht idee is, omdat de series al gevestigd zijn. Daarmee behoeven de personages uit de series (zoals Flash en Arrow) bijna geen introductie meer in eventuele films.

Het zal wel nog even duren voordat de eventuele Justice League-film er komt. Batman vs. Superman staat pas gepland voor mei 2016.

UPDATE: Amell ontkent de berichten nu. Hij schrijft op zijn Facebook-pagina: "Ik heb op geen enkel moment discussies op studioniveau over films gehad bij Warner Bros."



NieuwsFilm

meest populair