Geen cameo voor Stan Lee in 'Guardians of the Galaxy'

Voor het eerst is hij niet in een Marvel Cinematic Universe film te zien.

Stan Lee kennen we naast van een heleboel comic franchises, ook van zijn cameo’s in tal van Marvel-verfilmingen. Hij is tot nu toe in elke Marvel Cinematic Universe film te zien geweest, maar daar komt nu verandering in. In tegenstelling tot wat eerst gedacht werd, zal hij in Guardians of the Galaxy geen cameo krijgen.

Lee is in tal van Marvel-films te zien geweest, waaronder Spider-Man, Daredevil, X-Men, Hulk, The Fantastic Four en The Amazing Spider-Man. En uiteraard elke film die tot nu toe in het Marvel Cinematic Universe verscheen. In Guardians of the Galaxy zal hij echter voor het eerst niet te zien zijn.

Toen hem daarnaar gevraagd werd, antwoordde hij als volgt: ”Nee, ik ben bang van niet. Dat is die ene groep die ik niet bedacht heb. Ik heb Guardians of the Galaxy niet geschreven. Weet niet eens zeker wie het allemaal zijn. Maar ik kan niet wachten om de film te zien!”

Overigens bedacht Lee wel een van de personages in de film. Samen met Jack Kirby en Dick Ayers bedacht hij de boomachtige Groot.

NieuwsFilm

meest populair