'X-Men: Days of Future Past' de favoriete superheldenfilm van 2014

Maar welke is het minst favoriet bij de FilmTotaal-bezoekers?

Na ruim 1300 stemmen is duidelijk dat de meeste FilmTotaal-bezoekers uitkijken naar Bryan Singers X-Men: Days of Future Past als het gaat om de vier grote superheldenfilms die dit jaar verschijnen. De zoveelste X-Men film en de eerste na The Wolverine (2013) kreeg maar liefst 51% van de stemmen en sloeg een flink gat met de andere titels.

Ondanks dat de halve film al online te vinden is via allerlei clips en trailers staat The Amazing Spider-Man 2 van Marc Webb met 22% van de stemmen op de tweede plaats. Het heeft enige afstand op Marvel Studios' gewaagde sci-fi titel Guardians of the Galaxy, die uitkwam op 17%. De film die het meest aansluiting heeft op The Avengers - "de superheldenfilm der superheldenfilms" - scoorde slechts 10%. De tweede Captain America-film Captain America: The Winter Soldier zal over twee maanden wel de kick-off hebben. Opvallend aan de uitslag is dat de twee films van Marvel Studios veruit het minst in trek zijn. Samen kregen ze slechts 27%.

In de POLL waren we één titel vergeten, namelijk Walt Disneys en Marvel Studios' animatiefilm Big Hero 6. In het oorspronkelijke POLL-artikel kun je nog steeds je stem uitbrengen en hieronder kun je kijken naar de IGN Rewind Theater van de trailer van de winnaar X-Men: Days of Future Past, die op 22 mei in de Nederlandse bioscoop te zien moet zijn.



NieuwsFilm

meest populair