Gary Oldman in onderhandelingen voor 'Star Wars: Episode VII'

Toch is hij vrij cynisch over een mogelijke rol in de film.

Sinds Star Wars: Episode VII aangekondigd werd, zijn er veel geruchten naar buiten gebracht over de cast van de film. Een paar van die geruchten kwamen van acteurs zelf, zoals nu ook het geval is. In een interview met Sky Movies, in het kader van zijn aankomende film RoboCop, werd Gary Oldman gevraagd of hij misschien wel zou spelen in de film.

Daarop antwoordde hij verrassend. ”Ze hebben me inderdaad gebeld,” antwoordde Oldman. Vervolgens twijfelde hij even, om daarna verder te gaan met: ”Ik ben er vrij cynisch over, en geloof het pas als ik op het vliegtuig naar huis zit. De deal is nog niet gesloten. Maar ze hebben me wel gevraagd.”

De laatste tijd waren er weer veel geruchten over Star Wars: Episode VII. Wat we zeker weten is dat het scenario af is, en dat regisseur J.J. Abrams in elk geval gesproken heeft met Zac Efron, Saoirse Ronan en Jesse Plemons.

Verder zou het scenario van Abrams en Lawrence Kasdan zich focussen op een nieuwe generatie van helden. Toch zouden in elk geval Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford terugkeren om nog eens hun welbekende personages te spelen. De opnames van de film gaan naar verluidt in maart of april van start. Star Wars: Episode VII gaat op 18 december 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair