Vervolg op 'Soof' in de maak

Na het gigantische succes kon dat niet uitblijven.

De beslissing kon haast niet uitblijven. Vandaag heeft distributeur Independent Films aangekondigd een vervolg te maken op Soof. De romantische komedie van regisseuse Antoinette Beumer trok tot nu toe 720.000 mensen naar de bioscopen en staat sinds de release al negen weken onafgebroken in de top vijf best bezochte films. Daarmee heeft de film zelfs de best bezochte film van 2013, Verliefd of Ibiza (714.823 bezoekers) achter zich gelaten.

Het scenario van Soof 2 wordt geschreven door Marjolein Beumer en haar zus Antoinette Beumer verzorgt wederom de regie. In Soof wordt Sophie (Lies Visschedijk) verrast door haar man Kasper (Fedja van Huêt) die zijn baan heeft opgezegd zodat hij op de kinderen kan passen en zij haar cateringbedrijfje kan uitbouwen. Het huwelijk komt onder druk te staan wanneer Kasper besluit zelf een kookschuur voor haar te bouwen en Sophie de charmante choreograaf Jim (Dan Karaty) ontmoet.

Overigens is de film Soof ook in het buitenland een succes. Diverse Amerikaanse producenten hebben al interesse getoond voor een remake van de film. En ook in Duitsland wil men een eigen versie van de film uitbrengen.

Independent Films brengt Soof 2 in november 2015 uit in de bioscoop. De film draait nog altijd in 120 bioscopen. Mocht je willen weten waar, verwijzen we je door naar onze bioscoopagenda. Lees hier onze recensie van de film (4 sterren).



NieuwsFilm

meest populair