Algemeen

Chris en Liam Hemsworth mogelijk in remake 'The Raid'

Ze zouden de hoofdrollen krijgen in de film van The Expendables 3-regisseur Patrick Hughes.

door Bram de Groot op 24.02.2014 om 08:58 in Algemeen
Een paar dagen terug werd bekend dat The Expendables 3-regisseur Patrick Hughes de regie op zich neemt van de remake van de culthit The Raid (2011). De website The Wrap weet nu te melden dat filmstudio Screen Gems de broertjes Chris Hemsworth (Thor) en Liam Hemsworth (The Hunger Games) op het oog heeft om de hoofdrollen te gaan spelen.

De originele Indonesische film focust zich op de twee broers Rama (Iko Uwais) en Andi (Donny Alamsyah). De één is agent en de ander zit in de top van een misdaadorganisatie. Mochten de gebroeders Hemsworth tekenen voor de rollen, dan zou dit nog wel eens heel leuk uit kunnen pakken.

De producent van de remake is Gareth Evan, regisseur van het origineel en de binnenkort te verschijnen opvolger The Raid 2: Berandal.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Dus in plaats van goede vechtscenes krijgen we 3 a 4 klappen en een explosie?

Markie Marcolioooo

Avatar

Alles leuk en aardig maar de Hemsworth broertjes in de remake van the Raid?
Nee ik zie het op het eerste gezicht helemaal niet zitten!
Persoonlijk vond ik the Raid een van de beste verrassende films in jaren en kijk ook ook al erg uit naar het vervolg.
Kort samengevat...sowieso is de remake voor mij al overbodig!

Timothy

Avatar

Een film als The Raid kan niet gemaakt worden in Hollywood. Vooral de vechtscènes - die het origineel zo goed maken - kunnen ze daar niet aan. Deze remake kan best aardig worden, maar qua actie zal hij achter de feiten aanlopen.

bramme

Avatar

Deze film kan wel lukken, maar dan wordt het inderdaad meer basic vuistgevechten en guns dan de martial arts moves van het origineel.

Met de Hemsworth-broertjes kan ik best wel leven overigens.

FilmMaster

Avatar

Dit vind ik dan wel weer goed nieuws

xarkov

Avatar

filmgast "Dus in plaats van goede vechtscenes krijgen we 3 a 4 klappen en een explosie?"


hehe

eltorro

Avatar

Ik kan er wel mee leven als ze de film wat meer Amerikaanser maken en simpeller houden. De originele film kan toch nooit overtroffen worden en een simpelle harde actie film is altijd wel leuk. Maar liever niet die 2 broertjes, tot nu toe hebben ze nog niet echt veel bijzonders gedaan.

movieboy

Avatar

Geen remake nodig maar ja... We kunnen toch niets doen in Hollywood = the land if remakes and blanc ideas..

Anyway, zet the rock en vin naast hemsworth and you've got yourself a deal...

Decepticon

Avatar

Zeer slechte keuzes, deze acteurs kunnen helemaal geen martial arts, als ze een goede remake wil maken, zijn ze echte martial artists nodig.
Je hebt mensen nodig als Scott Akins en Jet Li. Dit wordt blijkbaar idd een gewone actiefilm met normaal knokwerk en wat explosies.

Jammer dat FT ook klakkeloos tekst overneemt van de bron, want de film focust zich helemaal niet op de 2 broers, dat is alleen onderdeel van het verhaal.

Expendable

Avatar

Misschien moeten we ook niet zozeer de vergelijking maken met het origineel. Behalve de verhaallijn zal het hoogstwaarschijnlijk een eigen sfeer hebben met meer schiet en knalwerk dan martial-arts (anders heb je zoals boven vermeld acteurs als Jet Li nodig). Ondanks ben ik wel benieuwd naar de samenwerking tussen de broertjes Hemsworth (nu nog Luke erbij en dan is het compleet).

Decepticon

Avatar

Expendable "Misschien moeten we ook niet zozeer de vergelijking maken met het origineel. Behalve de verhaallijn zal het hoogstwaarschijnlijk een eigen sfeer hebben met meer schiet en knalwerk dan martial-arts (anders heb je zoals boven vermeld acteurs als Jet Li nodig). Ondanks ben ik wel benieuwd naar de samenwerking tussen de broertjes Hemsworth (nu nog Luke erbij en dan is het compleet)."
Ja misschien, ik hoop dan maar dat ze er nog een originele spin aan kunnen geven en dat het niet een 'hersenloze' actiefilm wordt.
Het is iig nog wat hoopgevend dat Evans als producent bij de film betrokken is, dus hij zal ook enige eisen hebben.

NieuwsFilm

meest populair