Twee nieuwe 'Indiana Jones'-films op komst?

Ze zouden onderdeel zijn van Harrison Ford's Star Wars contract.

De afgelopen jaren is er meermaals gesproken over de mogelijkheid van een vijfde Indiana Jones-film. Een officiële bevestiging is er nog altijd niet, maar Disney heeft ooit al eens laten weten op zoek te zijn naar een goed verhaal voor de film. Recent leek het erop dat het verhaal wel eens gevonden kon zijn.

Toen was er namelijk het gerucht dat een aantal crewleden van Star Wars: Episode VII getekend hadden voor zeven films. Daaronder zou zich ook Indiana Jones 5 bevinden. Nog meer brandstof voor die geruchten komt in de vorm van een bericht van de website Market Saw.

Een belangrijke bron van de site stelt dat Harrison Ford in onderhandelingen is om in zowel Indiana Jones 5 als 6 te spelen. Dat zou deel zijn van zijn contract voor Star Wars VII. ”Met betrekking tot Harrison Ford: er wordt onderhandeld over nog twee Indiana Jones films, als clausule in zijn Star Wars contract. Daarin ligt de belangrijkste reden waarom hij nog niet publiekelijk over de film gesproken heeft.”

Hoe betrouwbaar de website is weten we niet zeker. Maar het is zeker interessant om te horen over mogelijke nieuwe films, waarmee de makers hopelijk zullen proberen ons The Kingdom of the Crystal Skull te doen vergeten.



NieuwsFilm

meest populair