Hugh Jackman: hercasten 'Wolverine' is onvermijdelijk

Hij is blij de rol nog te mogen spelen.

Eind vorig jaar vertelde acteur Hugh Jackman nog dat hij onzeker is van een terugkeer als Wolverine. Hij speelde de rol al zevenmaal en zal waarschijnlijk nog een derde standalone film voor het personage maken. Daarna zou het feestje wel eens afgelopen kunnen zijn, blijkt uit een nieuw interview met de acteur.

Hij vertelde in een uitgebreid interview met IGN dat het onvermijdelijk is dat de rol van Wolverine opnieuw gecast zal worden. De vraag die hem gesteld werd, was of er in het kader van X-Men: First Class gesproken werd over het hercasten van de rol. ”Ik neem aan dat ze die discussie hebben gehad. Maar dat hebben ze natuurlijk niet aan mij verteld!” begon Jackman.

”Kijk, het is onvermijdelijk man. Iedereen die in deze industrie werkt en denkt dat hij onmisbaar is, houdt zich voor de gek. Ik voel me ongelofelijk blij deze rol te hebben. Nog in geen miljoen jaar had ik gedacht hem zeven keer te mogen spelen. Elke dag als ik op de set loop met de klauwen en het haar, ben ik dankbaar. […] Ik weet zeker dat het niet altijd aan mij zal zijn om de rol te blijven spelen. Op een bepaald moment zal iemand de deur voor me sluiten…”

Jackman speelde zeven keer de rol tot nu toe, en zal binnenkort in X-Men: Days of Future Past te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair