Arnold Schwarzenegger noemt script 'Terminator: Genesis' fantastisch

Good ol' Arnie heeft er zin an!

De opnames van Terminator: Genesis gaan in april van start, en in tegenstelling tot het laatste deel, zal Arnold Schwarzenegger weer een centrale rol spelen in de vijfde film. Tijdens het Arnold Sports Festival in Columbus liet Schwarzenegger zijn optimisme blijken over de komende opnames en gaf hij een aantal details weg over de locaties en wat hij van het script vindt.

''We beginnen in het midden of aan het einde van april met de vier-en-een-halve maand durende opnames. We gaan filmen in New Orleans, een beetje in San Francisco en misschien een beetje in LA, maar het grootste deel zal plaatsvinden in New Orleans. Ik kijk er erg naar uit, want de laatste keer dat er een Terminator-film werd gemaakt, was ik gouverneur en kon ik niet meedoen. Nu ben ik echter terug en ze zijn erg blij dat ik in de film zit.... Het script is fantastisch, dus ik kijk erg uit naar de voltooide film.''

Terminator: Genesis is de eerste in een nieuwe trilogie. De hoofdrollen worden naast Arnold gespeeld door Jason Clarke, Emilia Clarke en Jai Courtney. David Ellison produceert de film en Laeta Kalogridis schreef het script samen met Patrick Lussier. Alan Taylor (Thor: The Dark World) regisseert de film, die vanaf 16 juli 2015 in de bioscoop zal draaien.



NieuwsFilm

meest populair