'Fantastic Four' wordt 'Dark Knight'-achtige reboot

Miles Teller (Mr. Fantastic) over het project.

Over een jaar moet Josh Tranks The Fantastic Four al in de bioscopen uitkomen, maar we weten nog niet veel over de film. Geruchten zijn er wel al genoeg: zo zou de film een duistere blik op de vier superhelden bieden, en andere geruchten stellen dat we meer van hetzelfde kunnen verwachten.

Miles Teller, die Reed Richards ofwel Mr. Fantastic speelt in de film, gaf in een gesprek met IGN aan wat we kunnen verwachten van de film. ”Toen ik het scenario las, voelde het niet als een groter-dan-het-leven, ongelofelijk superheldenverhaal,” begon hij.

”Het zijn allemaal erg menselijke mensen die iets moeten worden dat wij kennen als de Fantastic Four. Ik zag vooral een erg goed verhaal, dat me de kans biedt iets anders te spelen dan mijzelf. Het is een echt personage en die speel ik het liefste.”

Wat Teller vertelt komt er dus op neer dat we een The Dark Knight-achtige aanpak van het verhaal mogen verwachten, waarbij het verhaal meer in de realiteit geworteld is. Naast Teller spelen ook Jamie Bell (Ben Grimm / The Thing), Michael B. Jordan (Johnny Storm / The Human Torch) en Kate Mara (Sue Storm / The Invisible Woman) rollen in de film. Deze gaat op 18 juni 2015 in première.

Wat vinden jullie? Geven de woorden van Teller vertrouwen?



NieuwsFilm

meest populair