Bryan Singer: 'X-Men: Apocalypse' toont veel massavernietiging

En acht nieuwe foto's van X-Men: Days of Future Past.

Recent bleek uit een poll van RottenTomatoes dat X-Men: Days of Future Past dé film is waar mensen deze zomer naartoe willen. Twee jaar later hebben de enthousiastelingen nog iets om blij van te worden: X-Men: Apocalypse. Regisseur Bryan Singer ging in een interview met TotalFilm in op wat we mogen verwachten van de film. Daarnaast had het tijdschrift nog acht nieuwe foto’s van Days of Future Past.

Allereerst ging Singer in op de setting van de film. ”We gaan kijken naar de notie van mutanten uit de oudheid – het feit dat ze duizenden jaren geleden al geboren werden en bestonden. Maar het wordt een hedendaagse film, die zich afspeelt in de jaren ’80.”

Ook kunnen we veel massavernietiging verwachten. ”Meer dan in de andere X-Men films. Er zit absoluut een personage en een verhaal in, dat de ruimte biedt voor dat soort spektakel.” Wat betreft het scenario van de film gaat het wel lekker volgens Singer. ”We kraken het verhaal nog op dit moment. Maar zijn bijna klaar om te gaan. Dan Harris, Michael Dougherty en Simon Kinberg delen een kantoor tegenover het mijne. Het is geweldig om Dan en Michael weer terug te hebben.”

Tot slot was er iets waar Singer niet op in wilde gaan: welke mutanten in de film spelen. ”Ik wil niet te specifiek daarop ingaan, maar we gaan bekende gezichten op jongere leeftijd introduceren. Het wordt leuk om dat aan het publiek te laten zien. Ik noem deze films in-between-quels. Soms is het moeilijk om te onthouden waar alles in de tijdlijn past.”

Verder zijn er zoals gezegd nog acht foto’s vrijgegeven van zijn voorganger. Days of Future Past gaat op 22 mei in première. Twee jaar later, op 19 mei 2016, gaat Apocalypse in première.

















NieuwsFilm

meest populair