Duidelijke blik op Dwayne Johnson als 'Hercules'

Morgen verschijnt de eerste trailer.

Morgen verschijnt de eerste trailer van Hercules, maar voordat het zover is zijn er alvast twee foto’s vrijgegeven. In de film van regisseur Brett Ratner worden de hoofdrollen gespeeld door Dwayne Johnson, Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, John Hurt en Peter Mullan.

Het valt te hopen dat de film beter presteert dan het eerder dit jaar uitgebrachte The Legend of Hercules. Die film flopte genadeloos aan de internationale box office. Het budget bedroeg 70 miljoen dollar, maar de wereldwijde opbrengst strandde op 44,4 miljoen dollar. Toch zijn de verwachtingen hoog van de film: Dwayne Johnson is niet de minste speler, waar Kellan Lutz nog vrij onbekend is.

In de film wordt Hercules achterna gezeten door de zonden uit zijn verleden. Daarom reist hij nu samen met vijf metgezellen door het Oude Griekenland. Hij verkoopt zijn diensten voor goud, en gebruikt zijn legendarische reputatie om vijanden te intimideren. Maar als de heerser van Thracië en zijn dochter de hulp van Hercules nodig hebben om een wrede en angstaanjagende warlord te verslaan, ontdekt Hercules dat hij nooit aan zijn verleden zal ontsnappen. Hij moet weer de held worden die hij ooit was, en zijn eigen mythe omarmen.

Hercules gaat op 31 juli in première.





NieuwsFilm

meest populair