Andrew Garfield over kritiek 'The Amazing Spider-Man 2'

"Laat de critici maar".

Sinds Sony bezig is met zijn reboot van de Spider-Man-franchise is er kritiek geweest. The Amazing Spider-Man (2011) bood een duisterdere blik op de superheld, ditmaal gespeeld door Andrew Garfield. Maar wat we tot nu toe gezien hebben in trailers van het vervolg, is dat in het vervolg wel wat anders.

In een interview met IGN ging Andrew Garfield in op hoe de filmmakers de vervolgfilm benaderden. Hij blijkt verder ook niet zo blij te zijn met de kritiek op de films. ”In de eerste film moesten we het oorsprongsverhaal opnieuw bekijken, waar Tobey Maguire en Sam Raimi dat al zo mooi gedaan hadden,” begon hij zijn verhaal.

”Maar nu we dat gedaan hebben, mogen we als filmmakers een eigen kant op met het personage. Er is een beetje een ‘het leven imiteert de kunsten’ ding dat achter deze film zit. Ik ben daar erg blij mee, want The Amazing Spider-Man 2 was veel leuker om te maken. Toen ik bij de opnames van deze film het pak aandeed, voelde ik me vrijer. En ik denk ook, en ik kan niet aan een ander woord denken dan het F-woord, maar, laat de critici maar gaan, die kritiek doet er niet toe. En weet je, dat is ook het motto voor het leven.”



NieuwsFilm

meest populair