Video

Volledige trailer 'The Purge: Anarchy'

Het wordt een waar slagveld!

door Bram de Groot op 28.03.2014 om 11:30 in Video
Met een wereldwijde opbrengst van $87 miljoen en waarschijnlijk flinke omzetten van de Dvd-verhuur en -verkoop werd er razend snel ingezet op een vervolg op The Purge. Acteur Frank Grillo, die op dit moment te zien is als Crossbones in Captain America: The Winter Soldier, heeft één van de hoofdrollen. In onderstaande volledige trailer zien we hoe hij wraak neemt op de zieke moordenaars in de sequel The Purge: Anarchy.

De R-rated actiefilm van regisseur James DeMonaco draait vanaf 24 juli in de Nederlandse bioscoop.

In The Purge: Anarchy is een jong stel onderweg naar huis. Als hun auto het begeeft, komen ze tijdens 'The Purge', een nacht waarin geen wetten of regels gelden, vast te zitten in de stad. Ze krijgen hulp van een man die op zoek is naar wraak. Samen komen ze oog in oog te staan met de meest ziekelijke taferelen die zich op straat afspelen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Leuk dat Carrie (2:34) ook meedoet!

Angelater

Avatar

Ziet er nog best redelijk uit. 'The Purge' was niet zo bijzonder, en bijwijlen zelfs irritant omdat het gehele gedoe zo onlogisch was, maar ik ben altijd wel in voor een wraakfilmpje.

Goov25

Avatar

Haha vet. The Purge vond ik al bruut, dit ziet er nog vetter uit omdat je veel meer van de stad meekrijgt T+) Heb hier echt zin in!

meanrat "Leuk dat Carrie (2:34) ook meedoet!"


En dat dacht ik ook toen ik die vrouw zag :E

ghossler

Avatar

Dit is echt nice! deel 1 was vermakelijk maar ik vond dat ze het concept (wat heel leuk gevonden is) te simpel hebben gedaan in deel 1 en ook qua einde was niet echt spectaculair. Maar deel 2 ziet er naar uit dat ze een leuk verhaal hebben voor binnen dit concept. Het idee van een held tussen al deze chaos vind ik erg appealing ^^ en deze acteur komt wel over als een survival bad ass hero guy ^^

Voor mij zou de film echt perfect maken als ze een kleine cameo doen van de familie in deel 1. Als is het maar een 2 sec shot van hun als fam in hun huis kijken naar de aankondiging van the purge, dat zou geweldig zijn ^^

NieuwsFilm

meest populair