Warner kondigt binnenkort DC Comics filmserie aan

We mogen rekenen op een Justice League-film.

Het lijkt erop dat in de nabije toekomst er eindelijk wat meer duidelijkheid komt over de plannen van Warner Bros. met het DC Comics universum waar de studio op dit moment aan werkt. De afgelopen maanden zijn er op de incidentele castaankondiging voor Batman vs. Superman na, nauwelijks berichten geweest.

Warner Bros. Entertainment CEO Kevin Tsujihara liet tijdens een speciaal evenement voor Warner weten dat een DC Comics ”filmserie in de nabije toekomst aangekondigd zal worden.” Daar voegde de journalist van de New York Times, die bij het evenement aanwezig was, aan toe dat ”er verwacht wordt dat daar een Justice League film bij zit.”

Ondanks dat er nu iets meer duidelijkheid is, moet gezegd worden dat dit eigenlijk wel in de lijn der verwachtingen lag. Het leek niet heel onwaarschijnlijk dat Warner een filmserie rond DC Comics op zal bouwen. Die vermoedens zijn de afgelopen maanden alleen maar groter geworden.

Denk daarbij maar aan castaankondigingen als Wonder Woman (Gal Gadot) en Batman (Ben Affleck). De kans is dus groot dat er uiteindelijk een Justice League-film is. Het lijkt nu alleen nog de vraag te zijn wanneer die aangekondigd wordt. Wij gokken op de San Diego Comic Con, die in juli plaatsvindt.



NieuwsFilm

meest populair