Benicio Del Toro in gesprek voor Denis Villeneuve's 'Sicario'

Eergisteren werd nog bekend dat Emily Blunt de hoofdrol zal spelen in de thriller.

Afgelopen week wisten we nog te melden dat de Frans-Canadese regisseur Denis Villeneuve (Prisoners) de vrouwelijke hoofdrollen voor zijn volgende twee films, Sicario en Story of Your Life, heeft gecast, namelijk Emily Blunt en Amy Adams.

De vraag was echter welke van de twee films Villeneuve eerst zal maken. Benicio Del Toro is momenteel in gesprek voor een rol in misdaadfilm Sicario (Spaans voor 'huurmoordenaar'), dus het lijkt erop dat de opnames van deze film eerst zullen plaatsvinden. Het script van de thriller werd geschreven door tv-acteur Taylor Sheridan (Sons of Anarchy) en gaat over een politieagent uit Arizona die naar Mexico afreist met een aantal huurmoordenaars om een beruchte drugsbaas op te sporen.

Het is niet duidelijk welk personage Del Toro potentieel zal spelen, maar hij is binnenkort wel ook al te zien als beroemde drugsbaas Pablo Escobar in Paradise Lost. Daarnaast zien we hem later dit jaar ook nog in Marvel Studios' Guardians of the Galaxy en Paul Thomas Andersons Inherent Vice.

Sicario wordt geproduceerd door Basil Iwanyk, Thad en Trent Luckinbill, Molly Smith en Edward McDonnell.



NieuwsFilm

meest populair