'Spider-Man' en 'Avengers' crossover erg onwaarschijnlijk

Sony heeft nog genoeg ideeën.

Lange tijd horen we al geruchten over mogelijke crossovers tussen diverse op Marvel-comics gebaseerde filmfranchises. Zo meldde Andrew Garfield een tijdje geleden nog dat een crossover tussen Spider-Man en The Avengers wel iets is wat hij zou willen maken. Toch lijkt het er niet op dat die binnen afzienbare tijd gerealiseerd wordt. Avi Arad, die al jaren als producent meewerkt aan Spider-Man-films gelooft er niet zo in.

”Ik denk dat zoiets pas kan gebeuren op een moment dat we geen ideeën meer hebben,” aldus Arad. ”Er zijn zoveel verhalen die we over Spider-Man kunnen vertellen. En wat te denken van de Sinister Six? De relatie tussen Spider-Man en Venom zal verder ook een totaal andere wereld voor ons openen.”

En er blijkt ook wel nog genoeg te doen met het Spider-Man universum. ”Peter Parker is uniek. Hij is geen Avengers, geen X-Man. Hij is uniek en daar houden we van. Dus we werken liever erg hard om met goede plannen te komen.”

Verder vertelde Matt Tolmach, een andere Spider-Man producent, ook nog wat over de crossover film. Er blijkt wel interesse in te zijn, maar er is nog genoeg materiaal over Spider-Man om iets mee te doen. ”Als je bijvoorbeeld Spider-Man naar de Avengers zou brengen, is dat een stunt.”

”Stunts kunnen cool zijn, maar de andere kant van het verhaal is dat al de rechten op al die franchises in handen zijn van andere bedrijven,” aldus Tolmach. ”En er is genoeg materiaal in de wereld van Sony om nog iets mee te doen. Dus om dit personage bij het Marvel en Disney universum onder te brengen is gigantisch veel werk en eigenlijk ook niet nodig. In elk geval niet totdat je het gevoel krijgt dat we geen goede ideeën meer hebben.”



NieuwsFilm

meest populair