Patrick Stewart toch in 'X-Men: Apocalypse'?

Er zou nog iets X-Men gerelateerds aankomen volgens de acteur.

Binnenkort is X-Men: Days of Future Past in de bioscopen te zien, waarin Patrick Stewart terugkeert als Professor X. Maar in een interview vertelde hij dat de terugkeer van de oude Charles Xavier in eerste instantie vooral bestond in de vorm van geruchten.

”Er waren geruchten. In feite, met zoiets groots als dat, is het onmogelijk om geen geruchten te hebben,” aldus Stewart. ”Ik hoopte gewoon dat het telefoontje zou komen. Ian en ik belden elkaar uiteindelijk en zeiden, ‘Heb je het gehoord?’.”

”Ze lieten de mogelijkheid voor Magneto en Xavier om terug te keren natuurlijk bestaan, iets dat mensen die bleven zitten tot na de credits van X-Men 3 wisten,” vertelde Stewart. ”Je zou verbaasd zijn als je hoort hoeveel mensen niet bleven zitten.”

En ondanks dat Xavier nu terug is, lijkt een definitieve terugkeer niet zeker. Stewart werd ook nog gevraagd of zijn personage zou terugkeren in X-Men: Apocalypse. ”Dat is een van de mooie dingen aan fantasy en science fiction. Je bent nooit helemaal dood. Ik zou het geweldig vinden om terug te komen en meer te mogen doen.”

”Er zou zomaar meer kunnen komen. Een klein vogeltje fluisterde me toe dat er nog iets X-Men gerelateerds aan zou kunnen komen,” concludeerde Stewart.



NieuwsFilm

meest populair