J. Jonah Jameson mogelijk in 'The Amazing Spider-Man 3'

Marc Webb hintte ernaar in een recent interview.

In een special Google+ hangout ging regisseur Marc Webb in op The Amazing Spider-Man 3. Het lijkt erop dat we in deze film een welbekend personage terug zullen zien. Het betreft hoofdredacteur J. Jonah Jameson, van de Daily Bugle. In de comics werkt Peter Parker voor de krant en maakt hij foto’s van Spider-Man.

”Ik hou wel van het idee om hem in de volgende film te hebben,” vertelde Webb. ”Het is veel gemakkelijker om een nieuwe Spider-Man te accepteren dan iemand die het beter moet doen dan J.K Simmons. Hij speelde die rol zo goed. Het is wel iets waar we het over gehad hebben. En ik houd wel van het personage, omdat hij een interessant dilemma representeert voor Spider-Man. Het antwoord is, dat ik het nog niet weet, maar ik denk dat je hem in de toekomst zult zien.”

Jameson is wel al meermaals genoemd in diverse viral media voor The Amazing Spider-Man 2. De kans dat het personage voorkomt in de volgende film in de franchise lijkt redelijk groot te zijn. Voordat het echter zover zal zijn, moet The Amazing Spider-Man 2 in veel landen nog in première gaan. Hier in Nederland zal dat komende donderdag zijn.

Mocht je meer willen weten over The Amazing Spider-Man 2, dan verwijzen we je door naar onze special daarover, FilmFacts.



NieuwsFilm

meest populair