Michael Bay vergelijkt nieuwe 'Transformers'-trilogie met Nolans 'Batman' reboot

Alles ziet er anders uit.

Regisseur Michael Bay is duidelijk tevreden met het resultaat van zijn harde werk aan Transformers: Age of Extinction. De film vormt het begin van een nieuwe trilogie en is volgens ingewijden een soort reboot. Dat blijkt ook maar weer uit recente woorden van Bay in een gesprek met Yahoo. Hij vergeleek zijn film met Christopher Nolans Batman-trilogie.

”Het is een beetje zoals toen je de nieuwe Batman franchise kreeg,” vertelde Bay. ”De zaken zien er allemaal anders uit. En ik geloof dat de franchise nog veel meer te bieden heeft.” Zo vindt Bay dat de nieuwe cast, die onder andere bestaat uit Mark Wahlberg, Jack Reynor, Kelsey Grammer en Nicola Peltz, het geheel frisser maakt.

Verder vertelde Bay nog over het maken van dit soort actiefilms. ”Ik maak dit soort films al lange tijd. Als alles gezegd en gedaan is, hebben zo rond de 3500 mensen aan deze film gewerkt. Je doet dat stap voor stap. Je kunt niet in paniek raken. Ik zeg dan ook altijd tegen iedereen: dit is waar het echte werk begint en de jongens van de mannen gescheiden worden.”

Met dank aan AlPac voor de tip.



NieuwsFilm

meest populair