Algemeen

Zack Snyder regisseert 'Justice League' en 'Batman vs. Superman' back-to-back!

Justice League verschijnt waarschijnlijk in 2017; ook Matt Damon moet aansluiten bij de superhelden.

door Bram de Groot op 28.04.2014 om 09:53 in Algemeen
Tegenover The Wall Street Journal heeft Greg Silverman, een hoge baas bij Warner Bros. bekend gemaakt dat Man of Steel-regisseur Zack Snyder ook de regie op zich neemt van Justice League.

Het wordt een verdere uitbreiding van het universum. Batman vs. Superman zal leiden tot Justice League," aldus Silverman tegenover The Wall Street Journal. In het artikel werd ook kort aangegeven dat Warner Bros. openstaat voor een losstaande Wonder Woman-film.

The Hollywood Reporter voegde hier niet veel later aan toe dat de opvolger van Batman vs. Superman waarschijnlijk in 2017 verschijnt en dat de twee films back-to-back worden opgenomen. Het officiële bericht zou met Comic Con San Diago (24-27 juli) moeten volgen.

Tevens wordt Matt Damon in verband gebracht met de rol van Aquaman. Dit meldt The Wrap. Al geruime tijd is er het vermoeden dat de rol van de "King of the Seven Seas" naar Jason Momoa zou gaan.

Tot op heden zijn de volgende superhelden ingevuld: Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot) en Cyborg (Ray Fisher). Villain Lex Luthor wordt gespeeld door Jesse Eisenberg. Batman vs. Superman staat in Nederland gepland op 28 april 2016.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

Matt Damon als een superheld?
Ik heb hem al vele soorten personages zien spelen, maar een superheld?
Zet hem op Damon!

Bilbo

Avatar

Ik denk dat dit zal verklaren waarom al die Justice League-personages zijn gecast in BvS: om de brug te vormen tussen de twee. Ik vind het idee wel aantrekkelijk eigenlijk; alle superhelden bestaan al in dit universum, maar Superman trok pas echt de aandacht (als ze die kant opgaan tenminste).

Maar het lijkt tegenwoordig een hype te zijn om alles rond het DCCU af te kraken zonder het resultaat te zien...

Airbender "Ik ben super blij dat we eindelijk een Justice League film te zien krijgen en kijk er ontzettend uit naar Batman vs. Superman, maar ik zie geen structuur in dit. Waarom van een solo Superman film naar BvS en JL?

Maar het kan me eigenlijk niet zoveel schelen want ben een grote fan van Snyder en DC :E Kom maar op!"


Mijn theorie:
De solo-Supermanfilm toonde veel destructie. Ik neem aan dat dit in BvS nog wel een staartje krijgt en Batman koppig genoeg is om het op te nemen tegen de Man van Staal, totdat ze merken dat Lex Luthor ook wat heeft. Uiteindelijk zal dit denk ik leiden tot de realisatie dat ze beter kunnen samenwerken, iets wat suggereert dat de wereld in gevaar is of zoiets, en dus JL.

Gigan72

Avatar

Goed nieuws tot nu zijn de meeste DC films veel beter dan de Marvel films.
Ik vindt Marvel te soft

Angelater

Avatar

Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ze zo'n beetje maar wat namen in het rond gooien om mensen in verwarring te brengen.

Daarnaast weet ik niet echt of ik hier blij moet zijn. Snyder kan het wel als tie zijn best doet, maar ben nog altijd niet tevreden met Man Van Staal; kon stukken beter. Had liever eerst gezien wat er met Batman en Supes zou gebeuren, maar dit valt beter uit voor Warner Bros., uiteraard.

mooffie

Avatar

Inkoppertje: Matt Damon als Robin zou een ideaal holmaatje voor Batman zijn.

McGraig

Avatar

mooffie "Inkoppertje: Matt Damon als Robin zou een ideaal holmaatje voor Batman zijn."


Good Will Hunting of nog beter..... Kevin Smith laten regisseren Smiley face. Ben Affleck en Matt Damon in één superheldenfilm. Dat schreeuwt om een parodie.

bioshock300

Avatar

Dus jason momoa gaat wss voor de flash?!
had hem liever gezien als aquaman!

bioshock300

Avatar

Of hawkan en marsian manhunter ofzo? zou ook nog kunnen natuurlijk

Sand

Avatar

Matt Damon als superheld is nu echt niet wat ik zou verwachte Smiley face
Aquaman is mss wel de meest geschikte rol, of Flash zou ook nog kunnen.

Dat Affleck meespeelt zal hem ook wel over de streep trekken. Ben benieuwd.

Nu Dicaprio nog als een superheld en de wereld is compleet :E

Gigan72

Avatar

Sand "
Nu Dicaprio nog als een superheld en de wereld is compleet :E"


Dan zie ik hem liever als badguy

Steve-O

Avatar

Dit moet wel eerst even officieel bevestigd worden maar ik vind het wel al heel erg gaaf! Kijk enorm uit naar Batman vs Superman en ook zeker naar JLA!

JamesBond

Avatar

Snyder krijgt van mij nog één kans om Superman met respect naar het witte doek te brengen... Hopefully he doesn't screw this up...

benjamin

Avatar

Nog los van het feit dat ik Man Of Steel eigenlijk al bij al helemaal niet zo goed vind - denk dat m'n eerste reactie fel overdreven was door de hype want bij een tweede kijkbeurt stortte de film helemaal ineen - vraag ik me af of dit wel de beste zet is tegen Marvel. Oké, ze moeten niet de concurrentie nadoen, maar het voordeel bij Marvel is juist dat ze meerdere mensen hun ding laten doen op dit moment en door Snyder alles te laten doen krijg je bij DC juist eerder één grote eenheidsworst.

eltorro

Avatar

Ondanks dat voor elke marvel film een andere regisseur wordt ingehuurd, zijn de meeste films daar jyist precies het zelfde. En snyder is gewoon top, die man kan zowel visueel als verhaal goed overbrengen en de actie tot nu toe in zijn films was om je vingers bij af te likken.

M0vieFreak

Avatar

Dit was wel te verwachten. Ik kijk hiernaar uit.

NieuwsFilm

meest populair