Harrison Ford krijgt gigantische rol in 'Star Wars: Episode VII'

En ook: Zac Efron, andere castleden en een video met R2-D2.

Vier mei komt langzaam dichterbij en dat betekent dat we nieuwe aankondigingen rond Star Wars: Episode VII mogen verwachten. De dag staat bekend als Star Wars Day en de kans lijkt redelijk groot dat Disney en LucasFilm dan iets zullen aankondigen rond de cast. Daar hebben we nu weer wat nieuwe geruchten over.

Allereerst is al enige tijd geleden gemeld dat Zac Efron gesproken heeft met regisseur J.J. Abrams over een mogelijke rol in de film. Toen hem daar onlangs weer naar gevraagd werd, hintte Efron wederom naar die rol. ”Ik weet het niet. De ijzers liggen zogezegd in het vuur. Ik kan er nog niet te vroeg over praten, want je weet, het duurt even voordat deze dingen goed naar buiten gebracht worden. Maar wie weet!”

Verder schrijft Deadline dat er een aantal acteurs een grote rol krijgen in de film. Oscar Isaac, die onlangs te zien was in Inside Llewyn Davis, zou een grote rol krijgen. Verder zouden ook Adam Driver en John Boyega gecast zijn in grote rollen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog wat actrices gecast in de film, waaronder mogelijk Maisie Richardson-Sellers.

Nog een ander verhaal rond de cast is de grootte van de rol van de oude castleden. Harrison Ford, Carrie Fisher en Mark Hamill zijn allemaal gespot in Londen. Hun rollen waren al zo goed als bevestigd, maar er is vrijwel niets bekend over hoe groot hun rollen zullen zijn. Eén van hen zal volgens Deadline een belangrijke rol krijgen in de zevende film in de franchise: Harrison Ford. De website schrijft letterlijk dat Ford een ”gigantische rol heeft in de eerste film.”

Tot slot maakte de NASA, de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie, nog een speciale video voor de vierde mei. Hierin is naast een hoofdrol voor het internationale ruimtestation ISS, ook een grote rol voor robot R2-D2 weggelegd.



NieuwsFilm

meest populair