Scarlet Witch niet in 'X-Men: Days of Future Past'

Maar mogelijk wel in het vervolg, Apocalypse.

Toen de afbeelding hiernaast van X-Men: Days of Future Past vrijgegeven werd, namen veel mensen aan dat we Quicksilver (Evan Peters) tezamen met Wanda Maximoff, ofwel Scarlet Witch, zagen. Uit een interview met Bryan Singer blijkt dat de Scarlet Witch niet in de film voorkomt. Het kleine meisje is de zus van Quicksilver.

Wel had Singer bijna een verwijzing naar Scarlet Witch in de film gezet. ”Er was een regel tekst die ik eruit gehaald heb, waarin Quicksilvers moeder tegen het kleine meisje zegt, ‘Ga je zus lastigvallen’, en het kleine meisje zegt, ‘Zij valt mij lastig!’ Je ziet die oudere zus niet, maar dat was om te impliceren dat zij er was. Voor de fans van de comics. Ik heb de regel er uiteindelijk uit gehaald.”

Er zat nog een doel achter die ene zin tekst van Quicksilver, blijkt. Volgens Singer was het de bedoeling om in de volgende film, Apocalypse, Scarlet Witch samen te laten werken met Quicksilver. Of dat nog staat te gebeuren weten we niet, maar het zou goed kunnen dat het plan gewoon doorgaat.

X-Men: Days of Future Past is vanaf 22 mei in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair