James Marsden wil weer Cyclops spelen in 'X-Men' franchise

Maar het ligt niet in zijn handen.

Eén van de grote afwezigen in X-Men: Days of Future Past is acteur James Marsden, die in de oorspronkelijke trilogie de rol van Cyclops speelde. Waar acteurs als Halle Berry en Patrick Stewart gewoon terugkeren, was dat voor hem dus niet mogelijk.

In gesprek met Crave Online, vertelde de acteur dat hij graag terug zou willen keren naar de franchise. Dat kan bijvoorbeeld al in X-Men: Apocalypse (dat zich in de jaren ’80 afspeelt) het geval zijn.

”Ik ben altijd erg trots geweest op mijn rol,” begon Marsden. ”Maar het ligt niet in mijn handen. Het is mooi om te zien dat Bryan [Singer] terug naar de franchise is gekeerd, om het schip weer een beetje te keren. Ik ben blij voor de castleden die teruggekeerd zijn. Dat zou ik ook graag doen. Ik word enthousiast van de trailers, omdat ik blij ben dat de X-Men wereld blijft bestaan. Ik ben fan van de X-Men en weet zeker dat het een spannende film wordt.”

De vraag is natuurlijk of Marsden terug kan keren voor Apocalypse, of dat ze het personage opnieuw zullen casten. Zouden jullie Cyclops graag zien terugkeren?



NieuwsFilm

meest populair