Aaron Johnson en Elizabeth Olsen over 'Avengers: Age of Ultron'

Ze hebben allebei een lang contract.

Tijdens de promotiecampagne voor Godzilla, waarin Aaron Johnson en Elizabeth Olsen een gehuwd paar spelen, spraken ze ook over hun rollen in Avengers: Age of Ultron. In die film spelen ze de rollen van Quicksilver en Scarlet Witch en het blijkt dat Marvel grote plannen met de personages heeft.

Allereerst werd gesproken over het lange termijncontract. ”Ik heb daar geen problemen mee,” vertelde Johnson. ”Er waren belangrijkere zaken voor mij, in de zin van onze personages en hoe we ze konden brengen. “ Olsen is het daarmee eens: ”En onze personages blijven veranderen en groeien. Het wordt steeds cooler. Marvel geeft er heel erg om.”

Waarop Johnson nog vertelde: ”Ja, Marvel heeft absoluut geleverd. Ze zijn erg beschermend. Het zijn hun eigen personages. Ze hebben zoveel materiaal om zich op te baseren en er zit een heel achtergrondverhaal achter deze twee personages. Waar ze opgroeiden en hoe zij opgroeiden en welke invloed dat op hen heeft. Dus we proberen daar zoveel mogelijk van te gebruiken, zoveel als we kunnen.”

Vervolgens vertelden ze nog wat over het samenwerken met regisseur Joss Whedon en hoe het voelt om deel te zijn van een groot ensemble. ”Ik vind [Whedon] erg specifiek. Hij weet precies wat hij wil hebben en als hij het heeft, ga je weer verder,” vertelde Olsen. ”Maar het is leuk om met hem te werken. Je krijgt het gevoel in goede handen te zijn. Het is leuk om met de mensen van Marvel te werken.”

”Ik voel me wel een beetje als het nieuwe kindje van de klas,” aldus Olsen. ”Dat gevoel heb ik ook,” vertelde Johnson daarop. ”We gaan heel snel en proberen gewend te raken aan het personages. We hebben het nu vier keer gedaan.”



NieuwsFilm

meest populair