Marc Webb over vele teasers voor slechteriken in 'Spider-Man'-films

Er wordt iets met elk van die teasers gedaan.

In een interview ging regisseur Marc Webb in op de plannen die hij heeft met The Amazing Spider-Man 3. Mocht je The Amazing Spider-Man 2 nog niet gezien hebben, dan raden we je af om verder te lezen. Er volgen namelijk flinke spoilers vanaf hier.

In The Amazing Spider-Man 2 zijn teasers te zien voor Doctor Octopus en Vulture, twee klassieke slechteriken uit het Spider-Man universum. ”Ik had het erover met Drew Goddard, de regisseur en scenarist van The Sinister Six en wilde er zeker van zijn dat deze zaken in de toekomst uitspelen,” vertelde Webb. ”Er zijn specifieke plannen, bijvoorbeeld voor Doc Oc en voor Vulture. En voor de man met de hoed aan het einde van de eerste film. ”

Van de man met de hoed waar Webb het over heeft, weten we dat hij Gustav Fiers is, ook wel bekend als The Gentleman. Hij is het personage die de Sinister Six verzameld in de boeken en lijkt die verantwoordelijkheid ook te nemen in de films.

Verder zal de volgende film een belangrijke vraag in het midden hebben: ”Kan Peter weer van iemand houden?” vertelde Webb. ”Als relaties eindigen, is het moeilijk je voor te stellen dat je verder kunt gaan. Ik denk dat, emotioneel gezien, dat is waar hij in de volgende film verder gaat.”



NieuwsFilm

meest populair