Algemeen

Marc Webb over vele teasers voor slechteriken in 'Spider-Man'-films

Er wordt iets met elk van die teasers gedaan.

door Jim Pedd op 06.05.2014 om 12:16 in Algemeen
In een interview ging regisseur Marc Webb in op de plannen die hij heeft met The Amazing Spider-Man 3. Mocht je The Amazing Spider-Man 2 nog niet gezien hebben, dan raden we je af om verder te lezen. Er volgen namelijk flinke spoilers vanaf hier.

In The Amazing Spider-Man 2 zijn teasers te zien voor Doctor Octopus en Vulture, twee klassieke slechteriken uit het Spider-Man universum. ”Ik had het erover met Drew Goddard, de regisseur en scenarist van The Sinister Six en wilde er zeker van zijn dat deze zaken in de toekomst uitspelen,” vertelde Webb. ”Er zijn specifieke plannen, bijvoorbeeld voor Doc Oc en voor Vulture. En voor de man met de hoed aan het einde van de eerste film. ”

Van de man met de hoed waar Webb het over heeft, weten we dat hij Gustav Fiers is, ook wel bekend als The Gentleman. Hij is het personage die de Sinister Six verzameld in de boeken en lijkt die verantwoordelijkheid ook te nemen in de films.

Verder zal de volgende film een belangrijke vraag in het midden hebben: ”Kan Peter weer van iemand houden?” vertelde Webb. ”Als relaties eindigen, is het moeilijk je voor te stellen dat je verder kunt gaan. Ik denk dat, emotioneel gezien, dat is waar hij in de volgende film verder gaat.”

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

The Amazing Spider-Man 2 is echt geweldig! T+) Ik kijk erg uit naar deel 3 en de spin-offs!

Rich Art

Avatar

M0vieFreak "The Amazing Spider-Man 2 is echt geweldig! T+) Ik kijk erg uit naar deel 3 en de spin-offs!"

Nou, zo heel erg geweldig vind ik hem niet... Een badguy die er bekaaid vanaf komt, te veel lijntjes naar de toekomstige delen, Teveel toevalligheden om het verhaal maar op gang te houden... Het is dat de relatie tussen Peter en Gwen erg overtuigde, maar anders..

Olrik

Avatar

Ik vind wat Marc Webb zegt over de dramatische dood van Gwen Stacy en of Peter Parker ooit nog lief kan hebben een beetje overdreven en ook wist iedereen al lang wie de man met de hoed op het einde was.
Wel mooi om te horen over Dr. Octopus en Vulture.

Deadpool

Avatar

Olrik "Ik vind wat Marc Webb zegt over de dramatische dood van Gwen Stacy "


Nu wist ik wel wat er ging gebeuren, maar je had best wel een gedeelte kunnen opmaken met spoiler opmaak codes voor mensen die het om welke reden dan ook nog niet wisten en de film nog willen zien...

DJKrisiz

Avatar

Ik hoop dat ze dan ook snel Mysterio introduceren... 1 Van de grotere van de Sinister Six en tevens 1 van de interessantste!

DJKrisiz

Avatar

Daarbij... Aangezien Spidy het moet opnemen tegen '6' schurken... Misschien een kans om Iceman en Firestar te introduceren? (Check Spider-Man and His Amazing Friends, Link http://nl.wikipedia.org/wiki/Spider-Man_and_His_Amazing_Friends) Het lijkt er bijna op.... En daarbij, Bobby 'IceMan' Drake valt ook onder Sony...

afbeelding

Ereptile

Avatar

Ik hoop dat The Lizard nog terug komt... Om even oude koeien uit de sloot te halen: ze kozen voor zijn ontwerp zonder snuit omdat dat realistischer leek, maar hetzelfde effect hebben ze wel met Smaug weten te creëren.

Verder verwacht ik wel dat Doc Ock en The Vulture in TASM 3 (of verre toekomst) voorkomen, aangezien hun attributen in de trailer/film te zien zijn. Verder hoop ik een goede Venom, Shocker of The Scorpion eens te zien. Mysterio lijkt me op zich ook wel tof.

Markie Marcolioooo

Avatar

Firestar en Iceman zouden wel tof zijn, zij het niet dat Iceman onder het recht van fox valt!
Verder hoop ik wel dat ze in de toekomstige film (s) Mary-Jane gaan introduceren in de vorm van Chaylene Woodley. Of dat Felicity een grotere rol krijgt als haar alter-ego.
Ook erg gaaf om Alistar Smiyth alvast van zich heeft laten horen Smiley face

Bluemeister

Avatar

Ik vond het concept van Rhino echt heel slecht in de film, Rhino is geen man in een mechanisch pak maar een man met superkracht in een Rhino kostuum. De hele essentie van het karakter is fout. Nu is het net een soort verkapte Iron Man, maar dan een neushoorn. Zeer spijtig dit, zeer spijtig....

NieuwsFilm

meest populair