Oorspronkelijke post-credits scène 'The Amazing Spider-Man 2' onthuld

En dat was heel wat anders dan de X-Men!

Enige tijd geleden werd onthuld dat de X-Men (wegens een deal van Sony en Fox rond regisseur Marc Webb) te zien zijn in de post-credits scène van The Amazing Spider-Man 2. Het betreft geen crossover, maar gewoon een clip van X-Men: Days of Future Past. Oorspronkelijk hadden de makers van de film een andere clip in gedachten, die een grote hint bevat naar de toekomst van de Spider-Man franchise.

Mocht je de film nog niet gezien hebben, dan waarschuwen we bij deze voor spoilers.

Enkele maanden geleden wist MoviePilot een bijzondere foto te onthullen. Daarop zien we de mysterieuze Gustav Fiers (Michael Massee) door de kluizen van OsCorp lopen. Hij loopt richting kluis #3, waar een mensenhoofd ingevroren ligt. Hieronder de foto.



En als je dan inzoomt, zie je het hoofd van Norman Osborn (Chris Cooper), zoals hieronder op de foto. Nu blijkt dat in de oorspronkelijk geplande post-credits scène Fiers naar het hoofd toeloopt en dan zegt: ”Word wakker, oude vriend van me.”

De grote vraag is natuurlijk waarom deze scène niet te zien was. Zo was er bijvoorbeeld best een mogelijkheid om de scène halverwege de credits te laten zien. Maar Sony koos er waarschijnlijk voor de scène niet te laten zien omdat het teveel laat zien over de toekomst van de franchise. Osborn zou wel eens kunnen terugkeren om samen met Fiers de Sinister Six te vormen. Voor dat team van slechteriken was al een teaser te zien tijdens te credits.



NieuwsFilm

meest populair