Eerste reacties op 'X-Men: Days of Future Past' erg positief

En mogelijk komen er jonge varianten op Jean Grey, Cyclops en Storm in Apocalypse.

Binnenkort komt X-Men: Days of Future Past uit in de bioscopen en de eerste screenings zijn al geweest. Hieronder vind je enkele van de eerste reacties op de film, die overweldigend positief zijn. Daarnaast valt het op dat er erg positief gereageerd wordt op het personage Quicksilver (Evan Peters). Verder vertelde regisseur Bryan Singer over enkele mutanten die waarschijnlijk in X-Men: Apocalypse te zien zullen zijn.

"Mijn volgende doel is, vertellen hoe de X-Men samen zijn gekomen," vertelde Singer. "Dat verhaal is nog niet vertelt, dus Days of Future Past is eigenlijk de inbetweenquel. Het ligt tussen de geboorte van de relatie van Charles en Erik en de vorming van de X-Men."

Dat houdt volgens scenarist en producent Simon Kinberg ook in dat er een aantal oude mutanten terugkeren: Cyclops, Jean Grey en Storm. "Op een manier voelt het alsof we nu kunnen doen wat we willen. We nemen enkele acteurs van de First Class / Days of Future Past cast mee, dus er zijn zaken die we in de laatste paar films met hen gedaan hebben, die zeker voortgezet zullen worden. Ten minste, in Apocalypse en als het kan ook in meer films," concludeerde Kinberg zijn verhaal.

Tot slot nog de eerste reacties van leden van de Amerikaanse filmpers.















NieuwsFilm

meest populair