Eerste volledige trailer 'Dawn of the Planet of the Apes'

Veel meer nieuwe beelden van Caesar en de andere apen ditmaal!

Na een heleboel teasers, is er nu eindelijk de eerste volledige trailer van Dawn of the Planet of the Apes. Deze bevat veel meer nieuwe beelden dan de eerder verschenen teaser trailer en laat duidelijk de duistere wending van het verhaal zien. Het lijkt erop dat het niet goed gaat komen met de mensheid. Hieronder de trailer.


In de door Matt Reeves geregisseerde film wordt het verhaal van Rise of the Planet of the Apes voortgezet. Het is tien jaar geleden dat een verwoestend virus de mensheid grotendeels uitgeroeid heeft. Tegelijk lijkt dat virus apen van over de hele wereld intelligenter gemaakt te hebben.

In de film volgen we de groep apen die onder leiding staat van Caesar (Andy Serkis). Zij voelen zich bedreigd door een groep mensen die het virus overleefd heeft. Maar in eerste instantie benaderen ze elkaar vredig. Dat bestand komt echter al snel tot een einde, waarna een oorlog losbarst, waarbij duidelijk moet worden welke van de twee soorten de nieuwe dominante soort op Aarde is.

De cast van Dawn of the Planet of the Apes wordt verder gevormd door Gary Oldman, Jason Clarke, Kodi Smit-McPhee, Keri Russell en Judy Greer. Vanaf 17 juli draait de film in de bioscoop.

UPDATE nu met internationale trailer.


NieuwsFilm

meest populair