Gerucht: Andrew Garfield tekent Spider-Man contract tot 2020

Komende jaren moet hij in nog vier Spider-Man films/spin-offs te zien moeten zijn.

In het verleden heeft Spider-Man acteur Andrew Garfield al meerdere malen gesproken over zijn aanblijven in de succesvolle nieuwe Spider-Man filmreeks. Nu meldt The Daily Star dat Garfield een contact heeft getekend die hem tot 2020 aan de superheldenfranchise bindt.

Een bron binnen Columbia Pictures zou tegen de krant hebben gezegd dat hij tot voor kort alleen nog te zien zou zijn in films die in 2015 en 2016 moeten gaan verschijnen. Met zijn nieuwe contract zou hij tot aan 2020 in vier films/spin-offs te zien moeten zijn.

Voor 2016 staat The Amazing Spider-Man 3 al gepland, maar voor 2015 is (voorlopig) nog geen titel bekend. Duidelijk is wel dat Sony Pictures/Columbia Pictures keihard aan de franchise werkt om elk jaar een nieuwe film te laten verschijnen. Uiteraard ook spin-offs.

Ondanks dat The Daily Star niet altijd de even betrouwbare partij is, kan dit nieuw nog best eens kunnen kloppen. Regisseur Drew Goddard (The Cabin in the Woods, 2012) is al aangesteld voor The Sinister Six en die zou zomaar gepland kunnen worden voor eind 2015, zeker nu The Amazing Spider-Man 2 flinke financiële successen boekt. De sequel staat op dit moment wereldwijd al op $633,2 miljoen.



NieuwsFilm

meest populair