Oorspronkelijke mutanten toch in 'X-Men: Apocalypse'

En Simon Kinberg spreekt over Gambit.

Het lijkt erop dat Simon Kinberg nog niet klaar is met spreken over X-Men: Apocalypse. In een interview met The Daily Beast ging hij in op de vervolgfilm op Days of Future Past en het blijkt dat het toch de bedoeling is de oorspronkelijke mutanten terug te brengen voor de film. Verder ging hij kort in op de spin-off film voor het personage Gambit, dat gespeeld zal worden door Channing Tatum.

”De film concentreert zich vooral op de First Class cast,” vertelde Kinberg over Apocalypse. ”Maar er zullen zeker ook enkele oorspronkelijke personages meespelen.” Het lijkt erop dat het dan niet de oorspronkelijke acteurs zullen zijn, maar eerder jonge varianten van hun personages. Denk maar aan Cyclops, Jean Grey en Storm.

Verder vertelde Kinberg nog iets over de film. Het is nog onzeker of Bryan Singer terug zal keren om de film te regisseren, gezien de aanklacht die op dit moment tegen hem loopt. Toch zei Kinberg daar dit over: ”Dit is het plan.”

En dan nog natuurlijk over Gambit. ”Er wordt nog hard aan die film gewerkt. Channing heeft het publiek laten weten dat hij van het personage houdt en het graag zou willen spelen en alle mensen die aan X-Men films werken zijn fan van hem, dus dat hij meespeelt in de franchise is geweldig. Ik ben gefascineerd door antihelden en Gambit is daar één van.”



NieuwsFilm

meest populair