Simon Kinberg legt after-credits scène 'X-Men: Days of Future Past' uit

SPOILERS: Wat betekenden de beelden precies?

In gesprek met IGN ging scenarist en producent Simon Kinberg in op de after-credits scène van X-Men: Days of Future Past. Mocht je de film van Bryan Singer nog niet gezien hebben, dan is het uiteraard beter om niet verder te lezen. Onderstaande alinea’s bevatten uiteraard grote spoilers.



In de after credits scène valt de grote slechterik van de volgende film te zien, Apocalypse. Als we hem zien is hij nog een jonge man, die in de Egyptische tijd leeft. Om hem heen zien we een grote groep mensen die hem aanbidt en En Sabah Nur zegt, wat zijn naam is. Tegelijk bouwt hij de piramides met behulp van zijn mutantenkrachten en op de achtergrond zijn vier ruiters te zien.

Of dit dan betekent dat de slechterik in de film uit 2016 een kind is? Volgens Kinberg niet. ”De post-credits scène is een teaser van de aankomende Apocalypse-film. De Apocalypse die je ziet – de jonge man – zal waarschijnlijk niet de acteur zijn die het personage speelt in onze film,” vertelde de producent.

”De personage heeft een diep achtergrondverhaal, maar onze film speelt zich niet af in het oude Egypte. De kans dat je een jonge Apocalypse zult zien is dus vrij klein.” De film gaat in 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair