Algemeen

Crossover 'X-Men' en 'Fantastic Four' een mogelijkheid

Maar Simon Kinberg vindt het nu al ingewikkeld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 27.05.2014 om 08:56 in Algemeen
Onlangs vertelde Simon Kinberg nog dat de X-Men en Fantastic Four geen universum zouden delen. Het was volgens hem niet logisch, omdat de Fantastic Four dan niet uniek zijn in een wereld van mutanten. Maar nu krabbelt hij enigszins terug en vertelt Kinberg dat een crossover toch mogelijk is. Alles is immers mogelijk in het Marvel universum.

"In de wereld van Marvel Studios en alles wat ze doen en wat ons inspireert, is alles mogelijk,” vertelde Kinberg. ”Ik zou als fan van de comics en deze filmfranchises zeggen dat ik graag een crossover zou willen zien. Maar er zijn grote uitdagingen.”

En die blijken toch te liggen in de uniciteit van de Fantastic Four. Zij leven in een wereld waarin ze fantastic zijn omdat ze de enigen zijn met superkrachten. ”Als ze in een wereld van mutanten leven, zouden ze gewoon vier andere mutanten zijn.”

Verder ”hebben we in de X-Men films nooit het bestaan van een ander superheldenteam, de Fantastic Four genaamd, erkend.”

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Razz

Avatar

In de wereld van Spiderman speelt Mr. Fantastic anders wel een rol. Volgens mij hebben in de strips ook andere mutanten een rol gespeeld in de Fantastic Four, zoals bij de Avengers en X-Men. Dat waren oa. SheHulk, Spiderman en Storm...

Het zou in ieder geval wel vet zijn denk ik...

Sand

Avatar

Idd, ik zou ook niet voor een crossover gaan en de reden is duidelijk..
zouden geen fantastic4 zijn maar gewoon mutants..

Ed Crane

Avatar

Ach, als men het écht zo graag wil moet men gewoon net even iets langer nadenken. Gewoon een verhaal bedenken waarin beiden niet in hetzelfde universum leven, maar in twee parallelle universa. En dan een superschurk die met een portal tussen de twee reist en uiteindlijk komen zo ook de X-Men bij de F4 terecht. Zoiets. Waar een wil is, is een weg; dat is het mooie van sf.

Niet dat ik geïnteresseerd zou zijn in een cross-over, maar goed.

Carnage

Avatar

Ik had zoiets wel verwacht want in de tijd van apocalypse (oude egypte) is er ook een vijand van the fantastic four.
dus het zou logisch zijn dat er een crossover kan komen.

shellghost

Avatar

Ze leven niet in een wereld waar geen mutanten zijn, zie oa Civil War...
Die knakker moet zich goed gaan inlezen voordat hij weer iets de wereld in slingert wat niet klopt.

Bluemeister

Avatar

shellghost "Ze leven niet in een wereld waar geen mutanten zijn, zie oa Civil War...
Die knakker moet zich goed gaan inlezen voordat hij weer iets de wereld in slingert wat niet klopt."


Ja precies! Alle Marvel karakters leven in dezelfde wereld in de comics namelijk Earth-616 en daar gaat dat meer dan prima!

Frietgezicht

Avatar

Ze moeten prima in 2 werelden kunnen leven want kan ook in de strips.
Maar met alle mutanten in het X-Men universum die nog fantastisch zulllen zijn in films(als viespeuk Singer ze niet verkracht) heeft toch niemand behoefte aan Fantastic Four.

Iemand met vuur hebben we al zat in de X-Men wereld, The Thing is leuk maar geef Colussus een keer een fatsoenlijke rol Singer!
Dat wijf dat onzichtbaar ken worden zal geen Alba meer zijn dus boeie,een lekker wijf dat onzichtbaar is sowieso nutteloos en die gast die alles ken uitstrekken behalve zijn genotsknots is al helemaal nutteloos.

Fantastic Four Comics heb ik noooot gelezen. Ik vind het maar een zielig groepje.

Steve-O

Avatar

Het lijkt me zo'n lastige cross-over… Ik bedoel, als we het over de X-Men en Spider-Man hadden was het wat makkelijker geweest. Dan was er één superheld bijgekomen (hoe je het bekijkt) en misschien een paar andere personages maar meer niet. Nu zou je dan de al best volle X-Men films verbreden met zeker vier nieuwe superhelden… Al moet ik wel zeggen dat ik de oude strips van de X-Men en FF erg gaaf vind. Hopelijk doet de nieuwe FF film de strips eer aan en word het een goede film.
Ik ga binnenkort naar X-Men DOFP :E

benjamin

Avatar

Of het nu mogelijk is of niet, ik zie geen meerwaarde. We hebben de X-Men en we hebben daar leuke personages en een prima cast, laat die toch gewoon hun ding doen zonder dat ze hun screentime moeten delen. En hetzelfde wat de Fantastic Four betreft in het beste geval - en als die tegenvallen denk ik niet dat iemand ze in de leukere X-Men-reeks wil zien opduiken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair