Tarantino's 'The Hateful Eight' komt er toch

De opnames zouden in november al van start gaan.

Volgens de website Showbiz 411 gaan de plannen van Quentin Tarantino met The Hateful Eight toch door. In eerste instantie zou zijn nieuwe western niet gemaakt worden omdat het scenario uitgelekt was, maar het lijkt erop dat hij van gedachten is veranderd. De site schrijft dat Tarantino op dit moment werkt aan een nieuwe versie van het scenario.

Het is dan de intentie om de camera’s komende november te laten rollen, met enkele castleden die ook kwamen opdagen voor de live-reading. Het betreft Zoe Bell, Bruce Dern, Walton Goggins, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, James Remar, Tim Roth, Kurt Russell en Amber Tamblyn.

Het lijkt erop dat Christoph Waltz, waarvan in januari gezegd werd dat er speciaal voor hem een rol geschreven was, niet in de film te zien is. Hij won eerder Oscars voor zijn rollen in Inglourious Basterds en Django Unchained.

De productie zou in Wyoming van start gaan. Mocht het bericht van Showbiz 411 kloppen, horen we de komende tijd waarschijnlijk nog veel meer over de film.



NieuwsFilm

meest populair