Veel actie in TV-spot 'Dawn of the Planet of the Apes'

Gary Oldman is boos.

Er is weer een nieuwe tv-spot vrijgegeven van de aankomende film Dawn of the Planet of the Apes. Daarin zien we weer een paar nieuwe beelden, die flinke actie suggereren. De hoofdrol in de clip is weggelegd voor Gary Oldman, die niet heel erg blij overkomt.


In de door Matt Reeves geregisseerde film wordt het verhaal van Rise of the Planet of the Apes voortgezet. Het is tien jaar geleden dat een verwoestend virus de mensheid grotendeels uitgeroeid heeft. Tegelijk lijkt dat virus apen van over de hele wereld intelligenter gemaakt te hebben. De groep apen die onder leiding staat van Caesar (Andy Serkis) voelt zich ondertussen bedreigd door een groep mensen die het virus overleefd heeft. Maar in eerste instantie benaderen ze elkaar vredig. Dat bestand komt echter al snel tot een einde, waarna een oorlog losbarst, waarbij duidelijk moet worden welke van de twee soorten de nieuwe dominante soort op Aarde is.

Rollen worden naast Gary Oldman gespeeld door Jason Clarke, Kodi Smit-McPhee, Keri Russell en Judy Greer. Vanaf 17 juli draait de film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair