Emily Blunt had Tom Cruise bijna van kant gemaakt

Op de set van 'Edge Of Tomorrow' kregen ze een auto ongeluk.

Het is alom bekend dat acteur Tom Cruise (Mission: Impossible, Oblivion) graag zijn eigen stunts uitvoert. Tijdens het filmen van Edge Of Tomorrow deed hij dit ook. Echter, in één scène moest hij tijdens een autoachtervolging op de passagiersstoel zitten terwijl actrice Emily Blunt (The Adjustement Bureau, Looper) al het heldhaftige werk volbracht. Blunt bekende onlangs tijdens de talkshow Conan dat ze in een klunzige collisie terechtkwamen en blij mogen wezen dat ze nog leven.

'Dus we reden en Tom, die naast me zat, was heel erg stil,' vertelde de 31-jarige actrice. 'En toen we bij de bocht kwamen hoorde ik hem buiten adem zeggen: "Remmen. Remmen. Remmen! Oh god, oh god. Em, rem de auto! Rem de auto!" Maar ik had de bocht te laat genomen en reed ons vervolgens recht tegen een boom aan. En ik had bijna Tom Cruise gedood.'

Ook zei de actrice waarom ze niet naar hem luisterde. 'De eerste keer toen hij "Remmen" zei, dacht ik: "Oh, mond dicht". Ik geloofde destijds dat ik werkelijk meer dan hem wist over stuntwerk met auto's. Ik dacht, hij snapt er niets van. Ik heb het onder controle.' De Engelse Blunt liet als laatst nog los dat Tom Cruise er wel om kon lachen toen de airbags eruit lagen. Geen van beidden acteurs raakte gewond, al zal Blunt's trots wel wat schade hebben opgelopen.

Het volledige interview met Conan kan je hier beneden zien.



NieuwsFilm

meest populair