Algemeen

Dermot Mulroney gecast in 'Insidious 3'

Of de hoofdrolspelers van de vorige twee delen, Patrick Wilson en Rose Byrne, terugkeren, is nog onbekend.

door Zilko Tarici op 27.06.2014 om 10:41 in Algemeen
Regisseur/schrijver Leigh Whannell, die samen met James Wan horrorserie Saw bedacht, de scripts van beide Insidious-films schreef én spokenjager Specs speelde. heeft via zijn Twitter-acoount laten weten dat acteur Dermot Mulroney (August: Osage County) een van de hoofdrollen zal spelen in Insidious 3. Whannells tweet luidt als volgt:

"HUGELY excited to officially announce that great actor/great human Dermot Mulroney has been cast as one of the leads in Insidious Chapter 3!"

Volgens bronnen zal de derde film in elk geval weer rollen bevatten voor het personage van Lin Shaye en ook spokenjagers Specs en Tucker. Regisseur James Wan, die vorig jaar naast Insidious: Chapter 2 ook furore maakte met The Conjuring zal niet terugkeren. Hij heeft aangegeven voorlopig geen horrorfilms meer te willen maken en heeft het daarnaast ook behoorlijk druk met Fast & Furious 7.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bigmichiel

Avatar

De eerste helft van de eerste vond ik ijzersterk, maar daarna werd het gewoon een lachwekkende comedy, zo slecht. Deel 2 borduurde volledig door op het tweede deel van de eerste. Deel 3 sla ik over.

NieuwsFilm

meest populair