POLL: Batman v. Superman

Voordat ze onderdeel worden van de Justice League, nemen ze het tegen elkaar op in 'Dawn of Justice'.

Afgelopen week verschenen de 'eerste' foto's van acteur Henry Cavill als Superman (hier) én zijn alterego Clark Kent (hier). Deze rol(len) speelt hij wederom in Batman v. Superman: Dawn of Justice (2016), het vervolg op het inleidende Man of Steel (2012). Eerder zagen we al een eerste indruk van de nieuwe Batman (hier), gespeeld door Ben Affleck. In deze POLL de keuze: welke superheld 'wint' de confrontatie in Batman v. Superman?

Zoals de titel al zegt zal Superman het moeten opnemen tegen Batman. Bruce Wayne kan zich waarschijnlijk maar moeilijk vinden in de enorme chaos die Superman achterlaat na de gebeurtenissen in Man of Steel. Hij lijkt overigens niet alleen te staan, aangezien we in de film ook (kort) personages als Wonder Woman, Cyborg en Aquaman zullen zien. De film dient op zijn beurt als een inleiding op Justice League, die back-tot-back wordt opgenomen met Dawn of Justice.

Voordat Justice League te zien is, zullen Batman en Superman het dus tegen elkaar opnemen in Batman v. Superman. De vraag is, welke krachtige held zal het van de ander winnen voordat ze 'vriendjes' worden. Vanaf 28 april 2016 draait Batman v. Superman: Dawn of Justice in de bioscoop, vermoedelijk een jaar later Justice League.
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair